Påkörd katt, klänningar och ångmopp...

Blev en tripp till stan idag, inte alls planerad. 

Färden dit började dock inte alls roligt.
När vi kommer vid Lilla Örsätter så ser vi en korp sitta vid vägkanten och när vi passerar hinner jag se ett katthuvud. Vi vänder om så snart det går och parkerar. Jens går och letar i vägkanten, katten syns inte längre då korpen dragit ner katten i diket. 
Katten är påkörd, fortfarande varm och den är inne i slutfasen, då den låst andningsvägarna. 
Tar ett av hundarnas lakan i bilen och Jens sätter sig med den i knäet medans jag hoppar in bakom ratten och vi åker snabbt till veterinärerna. Får komma in snabbt och han   konstaterar precis som vi att han somnat in ungefär lagom när vi kom fram. Men han lyssnade och kände på honom, kollade om han hade chip då ingen öronmärkning fanns. 
Men inget chip fanns heller. 
Lämnade missen insvept i lakanet och jag hoppades att ägaren skulle hittas. 
La ut det på ett forum på fb och ägaren hittades snabbt skönt nog! Så hon var och hämtade honom och han är nu begravd.  

Jag svor en hel del över idioten som kört på honom och inte stannat. Och ja, tjöt gjorde jsg också, både av ilska och ledsenhet. Så såg nog lagom rödgråten ut när vi kom till stan.

   

Jens köpte en vinsch till båtkärran i onsdag, när Liam skulle montera den i onsdags kväll så var en fjäder av. Så den byttes igår.. 
Sen igår när  de kollade så fattades det grejer i kartongen. Var personalen ute i kundservice som gick och hämtade en ny och hon kollade dem inte innan. 
Så idag var den tvungen att bytas igen. Fick lite kompensation för allt åkande. Den här gången kollade de i kartongen 😉

Elsa har tjatat om att köpa lite nya klänningar då hon vuxit ur de flesta. Så nu har hon fyllt på med fyra nya klänningar som hon valt ut. 

Gjorde även ett annat inköp idag. 

Några bekanta som har och den ska vara så bra. Så vi får väl se om den uppfyller förväntningarna.. Golven blir ju inte rena ordentligt av en mopp, om man så torkar tio ggr efter varandra och gör moppen ren ordentligt mellan varje så är den fortfarande smutsig efter tionde rengöringen. Så imorron är det upp till bevis.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0