Fredag som känns som söndag

Började morgonen med att lyssna på bebisens hjärtljud, efter en orolig natt så behövdes det även om jag kände bebisen. 

Efter frukosten åkte Jens och Liam och jobbade. De andra sprang ut och lekte medans jag och Leon fixade lite inne innan vi knallade ut. Han vill ju helst vara ute hela tiden men han får värmeutslag jättefort. Och har man en tunn långärmad på honom så blir det ännu värre. Hjälper inte att han sitter i skuggan heller men det blir lite mindre iaf. Måste ha honom sovandes i enbart blöja när han sover middag annars så är han röd på nästan hela kroppen. Känns som att det kommer bli en jobbig sommar för honom om det ska fortsätta såhär. Visserligen så verkar det inte klia eller besvära honom på nåt sätt. 

Ute har vi varit iallafall. Lucas och jag började montera ihop ett partytält som är tänkt att ge lite mer skugga åt de små, framför allt Leon. 
Jens fick hjälpa till när de kom hem eftersom Lucas inte var tillräckligt lång för att nå upp och montera ihop takstommen. 

Trötta barn innan middan men ute skulle de vara.

Hittade Love liggande halvsovandes på rutschkanan och sen förflyttade han sig till en solstol en stund. 

Äntligen skugga på ett av Leons favvoställe. 


Nu är det bäst att få sig lite sömn och ladda inför morrondagen. Då ska vi iväg på kosläpp. Förra året havererade ju bilen på väg dit så i år hoppas vi på att komma fram. Barnen, framför allt de små, är taggade. 
Känns som att det är söndag idag med tanke på att alla var lediga här igår. Men så har vi fortfarande två lediga dagar kvar att njuta av! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0