Stan och deppig shettis

Fick oss sovmorron imorse, Lucas hade tagit in Elsa och Love i tvrummet när de hade vaknat så vi skulle få vila en stund till. 

Blev frukost och sen hoppade vi in i bilen för att styra mot stan. Hade några presenter kvar att köpa till Liam, eftersom jag gav upp i onsdags. 
Men idag blev vi klara iallafall, vilket ju var ett måste 😉 

Var inte ensamma i stan direkt, hade ju hoppats på att många skulle hålla sig vid bad osv men var smockat på alla parkeringar. 
Många verkade vara ute efter avslutningskläder visserligen. 

En koll av höstarna när vi kom hem, kunde inte hitta Bollen. Efter lite letande hittade vi honom i lösdriften, låångt ifrån var de andra var. 
Min lille gubbe har blivit deppig efter att de andra shettisarna flyttade för ca två veckor sen. Trodde det skulle vända snart men verkar inte så 😞 
Hoppas verkligen att det ger sig snart för det är inget kul att se honom såhär.

Jens skjutsade sen ner Lucas till Edwin. Mattias hörde av sig idag och undrade om Lucas fick följa med på folkrace i Nyköping imorron. Efter att ha kollat med grabbarna vad de tyckte, har ju ett födelsedagsbarn imorron, så bestämdes det att vi skulle köra ner honom idag. Så han kommer inte hem förrän imorron kväll nån gång förmodligen. 

Är helt färdig nu och borde ha sovit för länge sen. Slocknade i vanlig ordning i soffan.     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0