Fredag

Medans Jens var iväg idag så roade vi oss andra med att städa, tvätta och pussla. Regnade ju på förmiddan men sen har barnen sprungit ut och in och lekt. Vi har även hunnit med att städa bussen, var ett tag sen tror jag. Lyckades hitta 17 nappar! i den.
Skulle hunnit med en tvätt av den också men det orkades inte med
Hej hej säger Love

När Jens väl kom hem så var det ju dags för middag. Fick lite hjälp med det sista i bilen också.
Fick bli nåt snabbt till middag idag, var ju helt färdig efter dagen och fogarna var mindre glada.
Så tortillas fick det bli, var ett tag sen vi hade nu så det gick ju an.

Vid fodringen av kaninerna upptäckte vi att Polly var på rymmen igen. Men det går ju ganska smidigt att få in henne när hon skuttar tillbaka till buren och in genom dörren när man öppnar. Fick skrämma fram henne från lekstugan bara.

Blev lite glass framför tvn ikväll, nu har man det där praktiska med magen.

Nu måste det stupas i säng, ingen sovmorron imorron om vi ska hinna med det vi ska. Barnen vill åka till Hoppborgstivolit och där lär vi nog inte vara ensamma. Öppnar 10 och vi måste vara tillbaka i Åtvid kl 14 då Liam ska på födelsedagskalas hos tjejen. Han har köpt ett jättefint halsband till henne.
Får väl se om vi tar oss ned till Karnebåtsfestivalen på eftermiddan också. Blir mycket åkande, får se vad kroppen orkar med också. Ska försöka hinna åka och kolla på en säng till Liam också i stan när vi ändå är där. Det börjar liksom bli vääldigt lågt i tak för honom i loftsängen nu :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0