Inför skolan och Stockholm

Idag blev det att knalla upp lite tidigare och göra alla klara. Jens hade möte i stan vid 10 så det blev ingen slömorron för oss andra.
Passade på att ta med alla barnen för att sen efter mötet åka och handla grejer inför skolstarten.
Lucas lyckades hitta en väska redan i andra affären medans det tog lite mer tid för Liam.
Lyckades även fynda gympaskor och vanliga skor till Lucas på Maxi där jag hade rabatt på skor den här veckan.
Han sliter ju skor nåt enormt den ungen! Håller ett par skor i ett par månader så får man vara glad.
Lite andra skolgrejer såsom bokpapper osv blev inhandlat också, iallafall till Lucas. Liam vet ju inte ännu vad han kommer att behöva så det får vi ta efter att de har börjat när han har koll på läget.
De får ju dator nu när de börjar 7:an så de kommer ju använda den mestadels.

Blev lunch på Linds idag, kön inne på Ikea gick ända ut bland barngrejerna! Där hade vi ingen större lust att stå och vänta i nån timme bara för att komma fram för att beställa.
Dyrare på Linds men lite större portioner så de små kan dela. Eller ja, kostar typ lika mycket som att gå på McDonalds..
Kände oss lite uttittade idag, folk log och pekade och man hörde hur de pratade.. Att vi minsann hade 5 barn och så gravid också. Och att barnen skötte sig så bra, tänkte säga det, vänta tills en annan gång när Elsa har mer myror i byxorna ;) Inte första gången man känner sig uttittad visserligen, händer ju rätt ofta. Vet ju hur många som helst som har många barn men tydligen är det ändå ovanligt. Vi är flera än vad man tror ;)

Medans barnen lekte vid den lilla lekhörnan utanför H&M, övervakade av Liam och Lucas så passade jag och Jens på att smita in på H&M för att kolla efter ett visst plagg till bebisen som jag fastnat för. Men den var helt slut såklart. Vi lyckades hitta ett set iallafall så det får bli det enda nya till bebisen innan hxn har kikat ut och vi vet vad det blir. Annars har jag lite önskemål på kläder sen när vi vet vad som gömt sig därinne, både till tjej och kille ;) Framför allt från ena favoritmärket.

Sen var det bara hem och vända, grabbarna tog varsin snabbdusch och packade ihop lite saker och sen kördes de till farmor och farfar.
De åkte till Stockholm idag nämligen tillsammans med farfar. De skulle övernatta till imorron i farfars lägenhet och så ska de gå på Gröna Lund imorron.
Nu ikväll hade de tydligen varit på bio och sett Husdjurens hemliga liv som Lucas så gärna velat se.
Så nu är nog han nöjd ;)
De kommer hem imorron kväll förmodligen men ska inte hämtas förrän på fredag.
Så lite tomt med bara tre barn hemma, även om de håller låda rätt bra ;)

Nu ska det sovas. Blir att ringa tandläkaren imorron och hoppas på att Susanne inte har semester. Jens bet av en tand tidigare ikväll och han går ju bara till henne. Såvida ingen annan tandläkare vill bli nockad...
Får planera om dagen lite om han får en tid dit men det ska väl gå det också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0