Inte som planerat

Ja varken gårdagen eller idag blev som det var tänkt. 

Igår blev det en tripp till jourtandläkarn i stan, inflammation där jag drog ut tanden så det blev rengöring och lite bakteriedödande och smärtstillande i munnen. Tack och lov kostade det inget extra då det ingick i samma faktura som tidigare eftersom det gällde samma tand. Men det gjorde susen iallafall, för idag har jag inte haft något ont och det har inte svullnat upp. 
Var förbi och kollade på en buss på en bilfirma när vi åkte hem också, men inget för oss. Fin men sätena satt inte som vi hade tänkt vilket gjorde att det blev mindre bagage än vad det är i den bussen vi har. 

Regnade ju hela dagen igår också så det blev en innedag för övrigt när vi kom hem. 

Och ja, idag blev det inte alls som vi tänkt heller. Tanken var att åka på kosläpp i Öjeby. Vi kom till Åtvidaberg så gick bussen sönder... 
Drivknuten gick av. 
Så jag och barnen tillbringade några timmar sittandes i bilen. Först väntade vi på mamma och pappa som var på väg för att kunna köra hem Jens så han kunde komma in med golfen. 
Sen när Jens kom med golfen så bogserade vi upp bilen till bilverkstan, som vi skönt nog fick tag på idag och de kan ta tag i den redan på måndag. Jens körde sen hem Liam, Lucas och Elsa medans jag och småttingarna väntade på nästa runda. 
Fick lite sällskap av mamma och pappa i väntan på att Jens skulle komma tillbaka. 
Sen var det bara att sätta i de små och åka hemåt igen. Åkte hemifrån strax efter 10 och var inte hemma förrän halv 2.... Definitivt inte så jag hade tänkt att spendera dagen! Besvikna barn när vi inte kom iväg, framför allt Lucas hade sett fram emot en del aktiviteter som skulle vara där idag. 
Men nu blir det bytt iallafall, en extra räkning är ju mindre roligt men men, vi måste ju ha den. Som tur är så är de inte så dyra om man jämför med vissa andra verkstäder i Åtvidaberg....

Fått upp lite nät i buren, blev ju inget gjort igår med tanke på vädret. Får väl se om vi hinner få upp lite mer imorron. Flyttat rabarberna också så de står på en bättre plats. Återstår att se om de tycker samma sak sen. 

Nu ska här sovas iallafall, galet trött. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0