Äntligen helg!

Tänk vilken härlig dag det hade varit idag om det inte hade blåst! 
Men det ska ju tydligen blåsa jämt numera. 
Jaja, urblåsta har vi blivit idag iallafall ;) 

Lite småfix inne på förmiddan och sen åkte jag och handlade och var till återvinningen en sväng. 
När jag kom hem satte vi igång att fixa lite i trädgården. Har inte fått på allt nät på buren ännu så lite fick Jens upp där innan han åkte ned till mina föräldrar för att hämta en gräsklippare.
Under tiden passade jag på att olja pallkragarna, så nu är de lite snyggare. Jordgubbarna är ju på plats och rabarberna har fått flytta. Måste fixa de andra pallkragarna med jord så vi kan flytta ut lite från vårt lilla växthuset snart. 
Barnen var det full fart på, Tindra kom hit efter skolan så de har lekt både ditten och datten. Fantasin är det inte fel på :) 
Liam var hos en kompis efter skolan, han cyklar ju hem fredagar i vanliga fall men nu hade hans cykel gått sönder när de varit ute och cyklat och så ville han vara kvar lite längre. 
Så honom var jag och hämtade runt 19.30. Han hade fått låna en cykel av Lelle när de var ute och han skulle sälja den. Liam gillade den så han ville köpa den så han fick med sig två cyklar hem istället, väldigt nöjd med andra ord :)

Lucas var uppe hos Tindra en sväng på kvällen så Liam cyklade upp efter honom när vi kom hem. Sen var hela familjen samlad igen så vi kunde inta fredagsmys :) Eller ja, småttingarna hade ju gått och lagt sig. Elsa var riktigt trött. 


Love delade med sig lite av sin kaka idag, han kom tydligen ihåg att 
Leon måste ha mosad mat för han var så snäll och kramade kakan
innan han smetade in den i Leons ansikte ;) 

Imorron var ju tanken att åka på kosläpp men bussen är fortfarande inte klar så vi får ändra om i planeringen. 
Så jag hoppas på bra väder så vi kan ägna oss åt trädgården istället. 
Fått sagt att bussen ska bli klar i början av nästa vecka men det återstår väl att se, nu var ju iallafall en av de sjuka tillbaka men de ligger efter massor eftersom han har varit själv fram tills idag. 
Man blir en aningen låst utan den, visst vi har ju golfen men där får vi ju inte in alla barnen, inte ens de tre små då det inte går att få in tre stolar bak och så airbag fram. 

Nä nu ska här sovas, får väl njuta av att väckarklockan inte ringer imorron. Har ju inte så morronpigga barn så det brukar ju bli sovmorron. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0