Länge sen...

Ja nu var det ett tag sen det skrevs. Det har varit en hel del som gjort att det helt enkelt inte orkats att blogga men jag ser att ni har väntat på nya inlägg. 
 
För snart tre veckor sen drabbades min kära pappa av en stroke. Och det har varit en väldigt orolig tid för oss. 
Men han är en stor kämpe och håller humöret uppe och nu är han hemma på permission över helgen. 

Annars så är det full fart. Sovrumsrenoveringen börjar att se ett slut. I torsdags och fredags tapetserades det och igår la vi golvet. Så nu är det bara listerna kvar, så det måste vi åka och hämta imorron. Elektrikern har lite kvar också men han kommer på tisdag. 
Så det ser ut som att det kommer att bli klart denna vecka. Och det ska bli så skönt! 
Slippa ha sängen i tv-rummet där vi har sovit nu i snart en månad. 

Lillskrutten växer så det knakar och är en väldigt glad liten kille. 
Love går nu för fullt och Elsa pratar mer och mer för varje dag. 
Bvc tycker dock att hon ska gå till en logoped för att hon pratar orent, dvs byter ut en del bokstäver osv. Hur ofta pratar 2,5-åringar rent?! 
Nog för att Liam och Lucas pratade väldigt rent då och låg över sin ålder gällande prat men de var också tidiga med att prata vilket varken Elsa eller Love har varit/är. 
Och när vi är på bvc pratar hon ju i stort sett inte alls, så fort sköterskan kommer så vägrar hon prata och vill inte göra så mycket. Hon fixade en del av 2,5-årskontrollen men hon ville inte säga vad nånting var och vi vet ju att hon kan orden eftersom hon säger dem här hemma. Och enligt sköterskan kunde hon ju inte alls säga flerords-meningar eftersom hon inte pratar där... Vi får nog snart ta och filma henne så vi kan visa så hon kan hålla tyst sen. 
Undrar om hon har tänkt att skicka Love till logoped också efter att han har varit på 18-månaderskontrollen i april, med tanke på att han inte alls säger 10 ord som de "ska" kunna då. Han säger hej, mamma och pappa ibland, men det är allt. 
 
Inväntar att resten av familjen ska vakna här, 3 av 7 sover fortfarande. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0