Trötter...

En aningen trötter just nu men tänkte jag skulle slänga ihop ett litet inlägg innan sängen väntar. 
Både gårdagen och idag har gått i ett och så dåligt med sömn på det plus att jag inte har nån större matlust så det blir ju inte så mycket energi. 
Men jag och småttingarna roar oss om dagarna med både det ena och det andra. 

Liam och Lucas höll på att få vara hemma igår då taxin var inställd pga halkan. De fick avgöra själva om de ville åka eller inte men båda ville, framför allt Lucas, så de fick åka med Jens in när han åkte till jobbet. 
Är väldigt glad att jag och småttingarna inte skulle ut med bussen igår, vägen var inget rolig alls här eftersom den inte var grusad, åt något håll. Rena isgatan.
Jens fick åka och dra upp grannen som åkte baklänges i backen strax innan sig i måndags kväll så han passade på att grusa våran väg då när han ändå var ute och åkte med traktorn. 
Var knappat att traktorn greppade med broddkedjorna. 
Inte förrän igår eftermiddag kom de och grusade ena vägen och den andra kom de inte förrän sent på kvällen. 
Så imorse kunde de åka med taxin igen. 

Elsa har fått vara hemma från förskolan den här veckan. Får väl se hur det ser ut nästa vecka. Hur det är med sjukor osv, räcker med att Love är förkyld och astman bråkar. Leon har ju äntligen blivit bättre men det dröjer nog inte länge innan nästa förkylning kommer igen. 

Nu är det dags att göra det sista för idag och sen krypa ned i sängen och försöka ladda batterierna lite. Se vad vi ska hitta på imorron, eller rättare sagt var vi ska börja :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0