Stan

Efter att Elsa var lämnad på förskolan idag så styrde vi kosan mot Linköping. Startade med att ta lite brunch på Ikea. Något som denna lille herre inte hade något emot :) 

Sen blev det att gå till H&M för att byta en tröja som Lucas köpte i helgen, hans storlek men den satt som ett korvskinn på honom så jag vet inte vad det var för konstig storlek. 
Istället så blev det ju lite kläder till bebisen och så lyckades jag hitta några amningströjor. 
Babyproffsen fick sig ett besök också innan vi styrde mot Linghem där vi var och hämtade två barnfåtöljer som jag hade fått. Sen var det bara att åka till förskolan för att hämta Elsa, lite småhandling och sen hem och fixa med tvätt osv. 
Vi fick en massa kläder häromdagen av en tjej som bor i Skåne. Hon hade haft med sig en massa kläder som hon skulle tvätta hos sin mamma i Linköping då de fick översvämmning i deras källare. 
Nu orkade hon inte tvätta allt så vi fick alltihopa. Så det blev mycket tvättande när vi kom hem, med tanke på att kläderna var fuktiga, en del rentav blöta fortfarande. 
Alla möjliga sorters storlekar fanns det. Har en påse kvar att tvätta men det får bli imorron. Var tvungen att få lite annat tvättat emellan, eller ja, tvättberget är gigantiskt just nu så det får bli mycket tvättande de kommande dagarna 

Nu ska här sovas iallafall, 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0