Uppdatering

Får uppdatera lite i efterhand härinne, har liksom inte riktigt funnits tid till att blogga den senaste tiden. När det väl är lugnt här så passar man på att mysa så mycket som det bara går med lilleman och när han sover så är det de andra småttingarna som vill ha uppmärksamhet :) 
Blir nog ett aningen rörigt inlägg men valfritt att läsa ;) 

Iallafall, vi åkte hem från BB dagen efter att han föddes. Natten gick kanon, eller ja så mycket sömn för mamman blev det inte. Obekväm säng och så en massa ljud ute i korridoren. 
Ronden gick vid halv 9 och vid 11 kom Jens och hämtade oss. 
Sen var det bara att hämta upp Elsa och Love hos farmor och farfar. Elsa var väldigt intresserad av lilleman :) 
När de var inpackade i bilen så blev det hem en snabbis och lasta ut lite grejer och sen vidare till mamma och pappa för att hämta Liam och Lucas. 
Lite fika där innan vi styrde hemåt. 

På torsdagen var det dags för återbesök, PKU-prov och läkarundersökning. 
Godkändstämpel i rumpan, viktnedgången var i stort sett 10% men eftersom mjölken inte runnit till ordentligt ännu. 
Läkaren tyckte inte vi skulle börja ge tillägg ännu utan vänta tills lördagens kontroll. Han var ju gul också men skönt nog så visade apparaten att det inte var nån fara. 
Torsdagen blev lite rörig då vi skulle vara inne i Åtvid vid 7.40 för att ta Elsas förskolekort. Och det var ju inte världens bästa väder direkt. Snöat under natten och så sommardäck på bussen.. Höll på att inte ens komma upp för backen härhemma. Slirit var det om inte annat. 
Fotografering av Elsa och så ett syskonkort. Sen var det bara att köra grabbarna till skolan. Vi andra styrde hemåt då Elsa skulle lämnas senare på förskolan då hon skulle få vara där medans vi var på US och Jens bytte till vinterdäck. 
Världens bästa fröknar som ställer upp. Och så blev det krångel när vi åkte hem så vi fick åka förbi däckverkstan så klockan hann att springa iväg. Elsa hämtades på förskolan vid halv 5. Var inga problem alls, hade ju ringt och meddelat. Annars hade vi fått lösa det på nåt annat sätt. Så det blev lite över en timme längre än vad hon skulle ha varit. 

På lördagens koll så hade han gått ned ytterligare lite till och jag fick sätta mig och amma ett tag för att se om han ökade nåt men det enda som hände var att han ökade 5g så det gjorde ju ingen större skillnad. 
Ny koll på det gula och värdet hade höjts lite men inte så mycket att han behövde sola. Och får han i sig mer mat så minskar ju det gula också. 
Diskuterade det med tillägg och vi fick börja ge om vi ville, annars var det att vänta tills måndagens koll. Fick en tid på US men kunde ringa bvc och se om vi kunde få en snabb tid dit på måndagen. 

Ringde bvc på måndagen och skönt nog så fick vi en tid samma dag så vi slapp att åka in till US igen. Och han hade gått upp lite. Ny kontroll på torsdagen sen och även då hade han gått upp lite trots att jag bara hade ammat eftersom vi valde att inte ge honom tillägg då han varit så nöjd med enbart amningen. Hoppades ju på att det skulle fortsätta så... 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0