Tisdag

Tiden går väldigt fort, lilleman är ju redan 15 dagar gammal! Och precis som vanligt så känns det som att han kom alldeles nyss samtidigt som det känns som att han alltid varit här. 
Allt fungerar hur bra som helst. Elsa och Love är gärna framme och klappar, kramar och pussar på honom. 

Idag har Lucas varit hemma också. De ringde från skolan igår och sa att han var krasslig. Han var vit i ansiktet och mådde illa. Sov på vägen hem i bilen och när de kom hem så ville han äta och sen mådde han lite bättre. 
Han berättade att han hade haft huvudvärk tidigare på förmiddan också. Och han hade ju inte hunnit äta nån lunch heller. Tror en kombo av trötthet (tog bra lång tid innan han somnade i söndagskväll), huvudvärk, hungrig och lite magont blev lite mycket. Han sov en hel del under dagen och nu imorse var han sig själv igen. Han fick ju dock vara hemma för att vara på den säkra sidan. Inte för att han ville vara hemma men det fick han helt enkelt finna sig i ;) Skönt när de gillar att gå till skolan ändå :) 

Blivit mest mys idag, tog tag i lite tvätt och städ under eftermiddan när jag ändå skulle laga middag. Fick bli lite spring emellan men bäst att passa på när lilleman sover. 

Annars så är det lite förkylt härhemma. Fast det börjar gå över, alla tre små har varit/är lite snörvliga. 
Hoppas på att det vänder nu så det inte blir värre på lilleman iallafall. 

På tal om lilleman så är det någon som påkallar uppmärksamhet nu :) Dags för lite mat och sen krypa ned i sängen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0