Feber och ögoninflammation...

Ja från ingenstans idag på eftermiddan så började både Elsa och Loves ögon att vara. Och lite senare fick även Elsa feber, 39,6 som hon hade ett tag. Efter middan tempade vi igen och då hade den gått ned av sig självt skönt nog, febern var kvar dock men låg på 38,5 istället. Och 
Så en hängig Elsa men Love har hållt humöret uppe. 
Däremot undrar jag om Elsa kommer kunna öppna ögonen imorron bitti när hon vaknar för det var mycket värre nu på kvällen. Vet inte hur många gånger vi har tvättat ögonen på dem under kvällen. 

Förkylningarna som hade börjat ge med sig och så kommer det här istället. Elsa har klagat på ont i örat också så vi får väl se om det blir nåt mer av det. 
Hoppas bara på att lilleman klarar sig från ögoninflammation, ja resten av oss andra också såklart men mest han. 
Han är ju fortfarande lite förkyld, stackarn. 

Har inte hunnit med så mycket som jag hade önskat här hemma idag men får väl hoppas på en lite bättre dag imorron istället. Finns tusen saker att göra, är dock väldigt skönt att kunna röra sig igen så man kan göra nytta igen. Tänk att man kan bli så glad av att kunna städa tex ;) 
Och nu är ju foglossningen bättre också, tog sin lilla tid denna gång. Helt borta är det inte men så mycket bättre än innan. 

Nä om man skulle ta och se klart filmen och ge lilleman lite mat innan det är dags att krypa ned i sängen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0