Bröllop

I helgen var vi iväg på bröllop, Jens kusin som skulle gifta sig. Barnfritt bröllop så de fick vara hos mormor och morfar, Love hade kunnat följa med men kände att han skulle ha det lugnare hemma hos dom. Och det var jag glad för senare att jag hade valt. Men det var otroligt tomt utan dom, kändes hela tiden som man hade glömt något.

Vi var bjudna till att bo på en herrgård under helgen, Schenströmska herrgården, som ligger i Ramnäs som ligger en bit utanför Västerås.
Efter nästan tre timmars bilfärd parkerade vi nedanför herrgården och kunde checka in på vårat rum. Sen hade vi lite tid på oss innan det var dags att befinna sig i kyrkan.

I det här huset hade vi vårat rum.
 
Efter att ha gjort oss klara så styrde vi mot kyrkan.
Ett jättefint bröllop vi fick vara med på och ett mycket vackert brudpar.

Efter bröllopen åkte vi tillbaka till herrgården där bröllopsfesten skulle hållas.
När brudparet kom dit blev det först en brudskål och sen var det dags för parfotografering. Sen blev det lite frukt i väntan på att alla skulle bli klara. Efter det var det dags för tipspromenad, som självklart handlade om brudparet. Så vi fick para ihop oss lite i små grupper.
Efter att den var avklarad så blev det lite väntan på att vi skulle sätta oss till bords.
Sen serverades det förrätt och huvudrätt, lite tal däremellan. Tipspromenadresultaten fick vi reda på också, vi lyckades få ihop 11 av 15 rätt så inte så illa iallafall :)
En liten bensträckare och när det var dags för efterrätten så var det även dags för musikquiz. Killen som höll i det var kanonduktig och vi hade riktigt roligt.
Liten bensträckare sen igen och vid 21 så serverades bröllopstårtan. Och inte bara en sort, utan de hade satsat på 5 olika. En pärontårta, en banantårta, en hallonmoussetårta, en chokladtårta och en frukttårta.


När det hade mörknat lite så skulle vi samlas framför herrgården där det skulle bli en eldshow av gycklargruppen Trix. Jätteduktiga var de, även om det blev lite enformigt vissa nummer. Men ändå, inte illa att göra vissa saker med eld. Filmade mest så inte mycket bilder att bjuda på.

Efter detta så väntade bandet The Bland band uppe i salongen där de skulle hålla igång festen inpå natten.
Efter vickningen så beslöt vi oss dock för att gå och krypa ned i sängen istället.

På morronen avnjöt vi en underbar frukost, tänk om man alltid kunde ha det så ;)
Nybakat bröd som fortfarande är varmt när man får det och en massa annat gott.

Var dock skönt att komma hem och ännu skönare att åka till mamma och pappa för att hämta barnen.
Stort tack mamma och pappa för att ni hade hand om barnen så att vi kunde åka.
Och ett stort tack till Thomas och Rebecka för ett underbart bröllop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0