Juli

Dags att stiga in en ny månad :) Inte för att det känns som en sommarmånad direkt, känns mera som höst. Men värmen ska ju komma till helgen, för en stund iallafall, säger de ju. Får hoppas på att de har rätt. Har visserligen hela helgen uppbokad så något bad hinns nog inte med ändå just då. 
Får väl hoppas på att det håller i sig ett litet tag.

Idag stod bla storhandling på schemat. Lite segt att komma igång imorse bara och att hitta orken till att ta sig iväg men till slut hittades den ;) 
Var och gjorde några bankärenden innan handlingen och när vi skulle gå ut därifrån öppnade sig himlen! 
Spöregn som varvades med hagel, var bara att stå och vänta ut det. Elsa var mindre glad åt det, stod dock under tak men det blåste in lite, eftersom hon avskyr att få regn på sig ;) 
Till slut lugnade ned sig så pass att vi kunde springa till bilen, blött om fötterna blev det dock.. Vattnet hann ju inte rinna undan och det var som en mindre sjö på torget och jag hade tygskor, väldigt blött med andra ord. 

Gillar så att de har skaffat en vagn med två sittplatser på Willys, tyvärr verkar det inte vara så många som använder den enligt de som jobbar där. Vore ju synd om de försvann. Men J skulle försöka se till att den skulle få vara kvar ;) 
Elsa och Love roade sig med att kramas och hålla varandra i handen samt att kivas lite om vem som skulle hålla i inköpslistan ;) Ett under att den inte gick i två bitar :D 
Sen blir det ju som vanligt att man fastnar både här och där för att folk vill prata, handling brukar ha en tendens till att ta lite tid med andra ord :) 

Elsa var så duktig och hjälpte till att plocka upp varorona här hemma sen och hon visste allt var sakerna skulle också :) 

Lite roligt när vi skulle iväg, hon gjordes i ordning innan mig men det blev snart ändring på det. Hon hade tydligen en göra som mamma-dag :) 
Jag blåste håret, hon skulle göra likadant. 
Jag satte upp håret i en tofs, hon skulle ha likadant. 
Jag tog på jeans och t-shirt, snabbt ville hon ha av sig sina byxor så att hon också kunde ta på sig ett par jeans som hon hittade på tork. 
Och mamma skulle ju ha skor, då kunde hon inte ha sandaler inte :) 
Mammas lilla toka <3 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0