Svettigt värre..

Ja både gårdagen och idag har varit allt annat än skönt måste jag säga. Japp jag tänker klaga liiite på värmen iallafall ;) Skönt med sommar men den kan ju vara lagom! 33,6 i skuggan var det när jag kollade ena gången. Knappast normalt för att vara svensk sommar. 
Finns ju ingen luft att andas! 

Så både gårdagen och dagen idag har vi tillbringat inne, varit svalare och skönare där plus att det finns så otroligt lite skugga i trädgården. Eller ja, hela dagarna har vi ju inte spenderat inne, på eftermiddan/kvällen har vi pallrat oss ut till skuggan och det har badats och lekts. Kvällarna är ju riktigt sköna i jämförelse med dagarna. 
Och värmen ska ju tydligen fortsätta ett tag till, längtar tills nästa vecka då de säger att det ska gå ned lite i värme iallafall. Då kanske man kan hitta på nåt utan att smälta bort eller att fötterna/benen ska explodera... 
Att vara gravid i den här värmen är då ingen höjdare. Lider med de äldre och med småbarnen! 

Igår var Lucas med farmor, farfar m.fl till ön, han ville bada där :) Så ett barn mindre ett tag. 
Idag åkte både Liam och Lucas dit på eftermiddan. Lucas kom hem här vid 21.30 ungefär medans Liam är kvar ute på ön tills imorron. Riktigt tomt när man bara har två barn hemma, inga syskonbråk om inte annat ;) Elsa och Love bråkar inte så hårt än ;) 
Nästa vecka blir det tomt längre då barnaskaran halveras i några dagar, bara småttingarna hemma. Undrar vad vi ska hitta på då :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0