Sol!

Underbart med sol! Varit ute och njutit av den så mycket jag bara kunnat. 

Full rulle som vanligt här annars. Jens och pappa har rensat i Ljungsbo, där var lilltjejen som flyttat in var leksugen så hon tyckte att de kunde ta med Liam eller Lucas upp när de kom tillbaka. Lucas hakade på och de satte igång att leka direkt. 
Efter några vändor till så följde Liam med upp också och sen blev de kvar där. De ville inte åka hem och tjejen ville inte att de skulle åka. 
Tanken var sen att vi skulle hämta dem innan vi åkte och handlade men då ville tjejen att de skulle äta där också. 
Så de blev kvar länge, var inte och hämtade dem förrän strax efter 19. T tyckte dock att de kunde vara kvar ända till 23 ;) Kan ju vara skönt om de får komma i ordning också. Men kul hade de haft också. T tyckte att de kunde komma upp imorron också och även söndag :) Men vi har ju lite andra planer i helgen. 

Vad annars har vi hunnit med då... 

Tvätt och städ har jag hunnit med iallafall, fick dock ta det lite lugnt ett tag då sammandragningarna satte igång. 
Utelek i det härliga vädret med Elsa och Love har suttit och pillat i gräset :) 
Elsa tog sig en liten promenad också, fick hämta henne nere i backen. Hade ställt mig vid torkvindan för att hänga upp två jackor och hon måste haft eld i baken med tanke på hur långt hon hade hunnit. 
Hon var på promenad med sin bebis och hade tänkt att gå till morfar och pappa. Hon var mindre glad när hon fick vända ;) Jack hade hon med sig också. 
 
Hade blivit lite långt att gå upp till granngården tror jag ;) 
Sen fick hon nöja sig med att ta promenader i trädgården, hon knallade varv efter varv. 

En sväng till affären blev det också och en sväng till verkstan för att hämta grejer till traktorn. 
Under kvällen har det hunnits med att rensas lite i trädgården också. Blir till att fortsätta att göra det imorron innan det är dags att åka på Karnebåtsfestivalen 
Måste plocka ur golfen också på barnstolar osv eftersom den ska lämnas in på verkstan på söndag. Återstår att se när den blir klar. Så fort den kommer tillbaka vet jag iallafall vad vi ska göra, köra grejer till tippen! Ska bli skönt att bli av med lite elände. 

Men nu är det nog bäst att få sig lite sömn.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0