Love - det händer grejer..

Love är ju lite mer rörlig numera, han ligger ju definitivt inte kvar där man lägger honom. 
Han kryper inte ännu men antingen så snurrar han runt så att han kommer åt det hållet han vill eller så skjuter han sig fram eller kravlar på nåt konstigt sätt. Men framåt och bakåt kommer han iallafall. 
Och han kämpar så med att kunna sätta sig upp själv, han klarar det nästan. Det är den där sista lilla biten som han inte riktigt får till när han ligger på golvet. Har han bara en liten kudde eller något bakom ryggen så klarar han av det dock. 
Händer saker hela tiden.. 

Han har ju inte varit intresserad av annan mat alls tidigare men nu har det börjat lossna. Han smaskar i sig mat, gröt och fruktmos ;) Hans mage har ju krånglat sen vi gick över till ersättningen nr 2 så att börja med välling är ju bara att glömma för det skulle magen definitivt inte klara av. Men mycket katrinplommon blir det som ges, verkar underlätta lite iallafall nu.  Får hoppas att det håller i sig så. 
 
Kommit underfund med att han kan bitas också när man busar med honom ;) Han har ju två tänder nere och uppe har precis den första spruckit igenom så det är en vass kant. 

Sover fortfarande hela nätterna och är hur enkel som helst att lägga. Allra bäst sover han i sin egen säng såklart. Sover han middagsluren i vagn kan han sova max en timme medans om han sover i sin säng så kan det gå 3-4 timmar som längst innan han vaknar. 

Bada är hur kul som helst, roligast är ju såklart att plaska så det skvätter överallt :) 
Helst ska det plaskas med både händer och fötter så att det skvätter så mycket som möjligt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0