Födelsedagsfirande

Var rätt glad åt att jag hade förberett det mesta redan igår, lite mindre att tänka på idag. Det är ju några stycken som ska göras klara innan man kan åka. Den där andra hälften är inte så hjälpsam om morrnarna, för det ska ju ta evigheter innan det vaknas till ordentligt för att göra nånting eller så kommer han på nåt annat som måste "göras" ;) 

Har haft en jättetrevlig dag hos kära syster med familj. Barnen har lekt för fullt. Elsa lyckades med att göra några vurpor så hon slog i bakhuvudet två ggr men det verkar ha gått bra. Får hoppas att det är lika bra imorron. 
Liam lyckades med en vurpa, han också, och slog i bakhuvudet men inget han känt av under eftermiddan och kvällen iallafall, så han klarade sig bra. 

God mat, gott fika och underbart sällskap <3 
Tack Anna och Jampa för idag! 
 
Elsa slocknade snabbt i bilen på väg hem, hann inte många meter innan hon slocknade :) Förstod nästan det med tanke på att hon inte sovit ett dugg och varit ute hela dagen. 
Tom Lucas lyckades somna en stund på vägen hem. 

Lite lördagsmys hann vi med här hemma innan det var dags att stoppa Elsa i säng. Lilla fröken fick ju vara uppe lite längre idag med tanke på att hon sov i bilen. Så det var en aningen motvilligt som hon gick och la sig ;) 

Nu är snart filmen slut som vi sitter och kollar på, så snart väntar sängen även gör mig. 

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack själva! Blir alldeles för sällan!❤️

2014-07-27 @ 21:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0