Tillbaka till vardagen..

Ja nästan ialla fall, Lucas börjar inte förrän på måndag. Kändes inte som att det var nån större idé att skicka iväg honom för en dag denna vecka. Så får vi väl hoppas att det inte går magsjuka på förskolan nu när han ska börja. Han har längtat efter förskolan och ja, han behöver det nog... Då kanske han kan sova bättre om nätterna. 
Han är den som håller oss vakna om nätterna istället för de små.. 
Han går och lägger sig runt 20 men somnar oftast inte förrän mellan 1-3 på natten.. Sen försöker man få upp honom på morronen i förhoppning om att han ska somna tidigare nästa dag men icke... Däremot så får man hålla koll på honom under dagen för det händer rätt ofta att han somnar i soffan, åker man bil så slocknar han också. 

Vette sjutton hur man ska få honom att somna om kvällarna.. Får hoppas att förskolan gör susen, hjälper ju tydligen inte hur vi än försöker aktivera honom för att han ska bli trött till kvällen. 
Är ju som en duracellkanin! 

Fortsätter annars att rensa här hemma, det får bli ett sånt år i år.. Så nu röjer jag ur alla skåp, garderober osv. Och samma sak ska göras ute i alla husen. Redskapsboden har redan Jens och pappa gått igenom så den kan vi bocka av på listan. 

Dags att göra klart för idag och krypa ned i sängen och hoppas på lite sömn, Är antagligen att hoppas för mycket för är det inte nån som håller en vaken så är det en massa tankar som far runt istället. En av-knapp skulle inte sitta fel... 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0