Inställt kalas

Ja imorron var det tänkt att vi skulle haft kalas för Lucas med min sida av familjen. Men som vanligt när det närmar sig hans födelsedag så blir han sjuk.. Tycker att den "traditionen" kan brytas nån gång. Han eller vi har varit sjuka i stort sett varje år vid hans födelsedag. 

Kom hem hängig från förskolan i onsdags och klagade på halsont. Han hade inte sagt nåt på förskolan men fröknarna sa att han hade druckit massor och då kom det ju fram att det var för att han behövde det för halsen. 
Han slocknade i bilen på väg hem och sen kröp han ned i soffan och vilade. Han hade ingen feber då men den kom på kvällen. Feberfri på morronen men sen kröp den sig på.. Var uppe över 39 ett tag. 
Och idag har han haft feber sen han gick upp, i skrivandets stund så har han 39,5. 
Försöker få i honom så mycket dricka som möjligt, nåt blodsockerfall i samband med feber vill vi inte vara med om igen. 
Han har ätit en macka totalt sen han kom hem i onsdags. 
Han har inte ont i halsen nåt direkt längre ialla fall men är förkyld och med förkylningen så kommer ju astman igång.

Liam är hemma från skolan idag också, han hade ont i halsen imorse så han knappt kunde äta. Men det har blivit bättre under dagen ialla fall så jag hoppas att det håller sig så. Han är ju väldigt sällan sjuk. 
Love däremot har blivit lite förkyld också. Så än så länge är det bara Elsa som har klarat sig av barnen. Bara väntar på att det ska sätta igång på henne också. Bara att plocka fram alla mediciner till dem. 

Besviken Lucas såklart eftersom han hade sett fram emot kalaset så mycket. 
Får hoppas att han hinner bli frisk tills måndag ialla fall så han/vi kan göra det som han har planerat för på hans födelsedag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0