Läkarbesöket...

Lillemans läkarbesök imorse gick bara bra. Togs en vikt idag också bara för att se om det hade hänt något sen igår och nog hade det gjort det :) Lite över 100g sen igår, relativt nyäten visserligen men det räknades ändå sa läkaren. Blev undersökt av läkaren och allt såg jättebra ut. Han var väldigt med för sin ålder och fick mycket beröm för det. Gav läkaren ett stort leende också :) 
En stor godkänd-stämpel i rumpan med andra ord ;) 
Nu behöver vi inte åka dit mer den här veckan utan kan vänta tills nästa vecka. Läkaren tyckte inte vi behövde ha nån mer koll denna vecka, skönt nog. 

Efter att vi var klara på bvc styrde vi mot Elsas förskola. Hon tyckte det var lite konstigt att vi inte parkerade på den vanliga parkeringen och gick till den vanliga byggnaden. Men hon knatade in sen, hittade sin plats och fick sätta sig och äta sin frukt. Vi fick oss en lite guidad tur. Elsa var tvungen att kika runt lite sen när hon hade ätit klart frukten, sen var det ju det där med att hitta dit man ska :) Men tillslut kom hon in på toaletten för att tvätta händerna och sen var det dags för dem att gå ut. 
När hon hämtades sa hon att hon hade haft roligt iallafall :) Blir nog bra det där. Måste säga att det känns större invändigt än vad det ser ut som utvändigt. 

Hade hjälp av Elsa idag när jag lagade middan. Dock så tyckte hon inte att allt behövde tillagas ;) 
Det försvann halvfrusna ärtor och morötter och så en korv ned i hennes mage. Och så tyckte hon att jag inte behövde koka grönsakerna eller lägga korven i ugnen, gick ju bra att äta ändå ;) 

Fick helt plötsligt två kaniner som sprang omkring på golvet också, för Elsa var också en kanin såklart. 
 
Såhär ser det ut om kvällarna numera. 
Tripp, trapp, trull ;) 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Är man hungrig så är man! ;-)

2014-12-10 @ 09:21:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0