Tandläkarn, nätverk legat nere..

Kunde inte blogga igår då åskan slog sönder kretskortet till bredbandet ute i stationen. Trodde först att det var routrarna som hade fått en smäll men efter att ha pratat med Telia visade det sig ju att så inte var fallet. 
I vanliga fall brukar man ju inte få kompensation förrän man har varit utan i ett antal dagar men nu skulle vi få kompensation ändå då det var ett så stort fel. 
Och då Jens hade haft en dålig dag fick han lite extra av den snälla killen i telefonen ;) 
Så 1200:- i kompensation tackar man ju inte nej till plus en ny router. 
Och de skulle åtgärda problemet direkt då det bara skrek error i deras datorer vilket gjorde att de var tvungna att åtgärda det snabbt. 
Och imorse fungerade det igen. Routrarna hade tydligen klarar sig också, Liam var ju hemma här en sväng och stängde av det så han hann tydligen i tid. 

Jag var ju tvungen att agera chaffis till Jens igår då han skulle till tandläkarn. En tand som skulle dras ut och tandläkarn vägrar göra det utan lugnande och lustgas, hon vill inte bli knockad ;) 
Dock så var det riktigt jäkligt, tanden hade växt galet och var mycket längre än vad de ska vara, längsta som de hade sett så det tog dem nästan en timme att få bort den. Och så fanns det en inflammation som de inte sett. 
Vilket gör att han har riktigt ont nu efter allt bändande och så inflammationen.
Inatt har han legat med nästan 40 graders feber och skakat som ett asplöv. Så imorse fick det bli att ringa tandläkarn och han fick penicillin utskrivet. 
Nu får vi hoppas att det gör susen snabbt, annars måste det till ett tandläkarbesök igen för en koll. 
Men han har svårt att äta och prata, ont i hela käken och är svullen. Så det är soppor som gäller för honoms del just nu. 

Medans jag satt och väntade med Elsa och Love så ringde Liam och berättade att de hade kommit hem och att de skulle iväg och vara med kompisar. Lucas cyklade upp till Tindra och Liam begav sig iväg till Alexis. 
De var inte hemma här förrän vid 19 igen. 


Idag har vi varit iväg på bm-besök, får ett eget inlägg, och Jens har varit iväg och kollat blodtryck osv då han började med den nya medicinen för en vecka sen. Och allt såg bra ut så nu ska dosen höjas en aning. 
Hem sen för att äta, otroligt gott när man inte fått äta frukost. Hann inte med så mycket innan det var dags att hämta Elsa på förskolan, hämta mediciner och handla lite. 
Sen har det mest blivit städning och tvättning. Ligger efter med det rejält då jag inte mått så bra och haft riktigt ont, men nu måste det börja betas av. 
Liam har varit iväg till Alexis idag också, han tog cykeln och trampade på in till Åtvid. Han hann att cykla iväg innan vi hann att ropa att vi kunde köra honom eftersom det regnade lite. 
Lucas fick hålla sig hemma idag, att vara i skolan hela dagarna och sen leka efteråt gör att han blir väldigt trött och inte på det bästa humöret ;) Så kände att det behövdes en lugn dag för honom idag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0