Ö-besök

Ja idag blev ju turen av och vädret var på våran sida. 

Båtturen ut gick bra med båda småttingarna, Love tycker ju det är lite obekvämt med flytvästen så den är inte så populär. Som tur är så tar det inte så lång tid ut med motorn. 

Mycket koll på Elsa blir det på ön men hon hittade lite att sysselsätta sig med som att plocka kottar och så hittade hon lingon att smaska. Det åkte med omogna lingon också men de funkade tydligen att äta de med ;) 
 
Jens roade sig med att fiska, idag nappade det ju iallafall men bara små abborrar tyvärr så ingen fisk till middag idag inte ;) 
Tur vi hade lite annat med oss att äta ;) 

Elsa lyckades göra en vurpa när hon snavade på en rot och slog i näsan i trallkanten, var ju tvunget att träffa den såklart. Trodde först att det var munnen hon slog i men den klarade sig. 
Lite näsblod, lite märken på nästan och en lite svullen och rödare näsa blev det. 

Blev en heldag på ön, mycket trevligt! Tack mamma och pappa för idag <3 

Två trötta barn när vi kom i land vid bilarna igen, Love slocknade lika fort som vi backade ut från "parkeringen" och Elsa slocknade inte långt därefter. 
Var och tog upp de kräftorna som blivit på Erikstad och sen blev det att styra hemåt. 

Väl hemma satte vi igång med att fortsätta vårat projekt med Lucas rum. Men nu är den ihopmonterad och står på plats. Elsa lyckades med en vurpa till under monteringen och slog i hakan så det blev ett fint märke och ett litet blödande sår.. Tror jag virar in ungen i bubbelplast! 

Imorron får det bli att fixa det sista på Lucas rum och så står nog städning på schemat. Mindre kul men det måste ju göras. Tror inte vi har några andra planer inför morrondagen iallafall :) 
Men nu ska det sovas! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0