Gokart

I söndags var det dags för den årliga gokart-rundan bland släktingarna på Jens sida. 
En förväntansfull Liam eftersom det var första gången han skulle köra. 
Innan vi åkte in till gokarthallen så svängde vi upp en sväng till Lotta och Lolle för att hälsa på alla, eller ja de flesta iallafall :) 
I gokarthallen blev det många som skulle köra :) Delades upp i två grupper och sen fick de ta reda på grejer och sätta sig i bilarna. Killen som hade hand om gokarten informerade Liam lite hur han skulle köra och vad han skulle tänka på osv. Och sen fick de köra iväg, syntes att Liam gillade det. Och efter att de hade kört sitt heat så fick han massor av beröm av killen där för att han hade kört så bra och det var kanonbra för att vara första gången. Sen blev det dags för de andra att köra sitt heat. Och sen blev det ju dags för finalerna såklart. 
Liam fick testköra två varv innan finalen med kille som jobbade där som åkte framför, för att han ville ge honom lite tips utmed banan :) Liam lyckades bra på sina rundor, höll sig 4 och 5:a om jag minns rätt. 

Vinnare av hela tävlingen blev Mårten i år igen :) Han kan det där han ;) 
2:a blev Ove och på 3:e plats hamnde Nils-Petter. 

Gissa om Liam var nöjd när vi åkte därifrån :) Lucas var ju lite besviken för att han inte kunde köra då men det är rekommenderad ålder från 12 år, och han hade ju aldrig nått fram till pedalerna. 
Liam vill väldigt gärna köra igen ;) 

Fixade några ärenden innan vi styrde hemåt, sen var det bara att göra klart inför skolstarten. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0