Söndag

Ytterligare en vecka som går mot sitt slut. Och ja det har väl inte blivit så mycket med den. 
Köket är ialla fall klart, eller ja, istort sett ialla fall :) Elektrikerna har lite kvar eftersom lamporna inte kommit hem men det skulle visst fixas i veckan och så ska vi ju tapeteseras om också. 

Hålet i väggen i allrummet, det ruttna som skulle tas bort i väggen, är också åtgärdat. Gick mycket snabbare än vad vi trodde och det är ju inget negativt direkt med tanke på hur krångligt och tidskrävande det lät som att det skulle bli från början. 

Falerumsdagen blev det en sväng till igår, gjordes dock inga större köp. Bröd och så hittade barnen lite grejer. 
Efter det blev det en försäljningsrunda för Liam, har blivit några sådana denna vecka men det har lönat sig för honom. Han har ju en hel del stammisar och några nya har det blivit i år också. 
Än är han ju inte klar men han kommer nog att nå sitt mål i år också för det är inte långt kvar dit. 

Idag har vi ialla fall hunnit med att plocka in allt i köket igen, tiden har ju sprungit iväg så mycket om dagarna så det har ju inte hunnits med mer än det nödvändiga för att fixa middag osv. Men nu så, eller ja lite finns det väl kvar men i det skåpet kan vi inte plocka upp något ännu då elektrikern måste sätta en trafo därinne till belysningen. 
Så jag hoppas att han dyker upp imorron eller tisdag som han har sagt att han ska göra. 

Nu börjar det bli dags att krypa ned i sängen så man hinner få sig lite sömn innan klockan ringer. Se vad vi ska hitta på imorron, måste nog bla ge oss in i ena garderoben för att hitta lite kartonger med kläder i till Lucas. 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0