Helgen..

Helgen har sprungit på i en rasande fart. Har inte alls hunnit med allt som jag/vi skulle ha hunnit med.

Igår hade vi planerna klara. En stadstripp för att åka på familjedag på Arken Zoo och så skulle kläder till grabbarna inhandlas, de växer som ogräs! Behövde byta en tröja vi köpte till Elsa sist också eftersom den var trasig. 
En del kläder blev inhandlade, lite andra ärenden fixades också men tiden sprang på alldeles för fort så vi hann inte med att springa in på Ikea och hämta det vi skulle ha där. 
När vi väl kom hem var det dags att ta lördagsmys, fick bli att se en Wallanderfilm också. 

Idag var ju tanken att vi skulle få upp allt i köksskåpen igen. Mådde pyton på förmiddan och senare bestämdes att vi skulle hämta en docksäng till Elsa som vi skulle köpa, bloppis är bra grejer! 
Och då skulle vi passa på att hämta grejerna på Ikea också och ja, det går inte så snabbt när man måste "beställa" och betala på Ikea och sen hämta på lagret. Allt fick vi dock inte med hem idag eftersom det inte hade gått in i bilen men det får vi åka och köpa nån dag när vi har kärra med oss. Blev lite nya grejer inhandlade till köket också. 
Lite snabbhandling i Åtvid innan vi for hemåt, väl hemma var det bara att sätta igång med middan. 
Sen har det småplockats lite osv. Tiden sprang iväg fort idag med kan jag säga! 
Hunnit sitta ned i lite över en halvtimme och nu är det nog dags för sängen för imorron ringer ju klockan igen, Visserligen Jens som går upp med Liam men jag vaknar ju i vilket fall som helst. Och snickarna ramlar nog in här runt 7.30 som vanligt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0