Motala och sommarfest

Idag blev det en tripp till Motala, Jens skulle på samtal med läkaren som ska operera honom och det skulle tas prover osv. Jag, Lucas och Elsa roade oss i väntrummet under tiden, Elsa charmade tanter och gubbar ;) 
Sen fick vi ju lite av en chock. Vi visste ju att vi skulle få reda på ett operationsdatum idag men att den skulle vara om ca tre veckor. Tiden Jens fick är i början av nästa vecka! 
Visst, bra att få det gjort så fort som möjligt men samtidigt kör det ihop sig massor när det kom så snabbt inpå. Vi trodde ju att vi skulle ha ett par veckor på oss ialla fall att fixa lite innan operationen. 
Så vi får väl se hur det blir. Samtidigt så får han inte ens ha ett minsta lilla sår på kroppen om han ska opereras, inte ett litet rivsår eller ens en finne för då ställs operationen in. 
Så det var massor som han skulle undvika. Han fick inte gå ute i skogen, inte hålla på med trädgårdsarbete, inte leka med katter eller nåt som kunde göra att han fick ett rivsår eller så. 

Lite trött på sjukhus nu efter att ha varit där fyra dagar i rad. Eller ja, idag blev det ju ett annat men sjukhus som sjukhus. Och jag kommer inte ifrån det nästa vecka heller för då är det ett besök också. 

Skönt nog blev han klar i tid så vi hann hem, trodde dock att vi skulle fastna i stan för länge för jisses vad bilar och köer det var! Men vi hann hem och hämta Liam och sen packa picknickväskan och sen åka till Hembygdsgården där vi skulle ha klass/sommarfesten. De flesta var där och Fredrika hade förberett med ljud osv så att barnen kunde spela det första de gjorde. 
Istället för flöjt som instrument i 3:an så får de spela ukulele, barnen tycker det är mycket roligare också :) 
Och de var jätteduktiga, både med sång och spelning. Det blev ett gäng låtar och sen delade vi ut blommor till Fredrika, musikläraren, och så till Laila, deras lärare. 
Sen stack alla barn iväg :) Blev full fart på dem. 
Vi andra satte igång att grilla, ja de flesta ialla fall. Många flydde in i värmen medans vi var några som stannade kvar ute för att hålla koll på barn och grilla. Men kallt blev det! Kände mig djupfryst när vi kom hem, vi var ju kvar till sist tillsammans med en familj till eftersom det var vi och den familjen som hade hand om det. De andra familjerna som egentligen skulle hjälpa till stack hem.. 
Var riktigt skönt att komma in i värmen och jag har sakta börjat tina upp. Nackdel att man inte kan knäppa jackan heller eftersom magen är för stor. 

Nu är det dags att försöka få sig nån sömn, dåligt med den varan på sistone igen.. För mycket tankar i huvudet helt enkelt.. 

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, Fy för sjukhus! Hoppas allt löser sej till det bästa. Kramar! <3

2013-05-24 @ 07:31:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0