Cirkus Olympia

Efter morronbestyr och Jens hade varit och hämtat hem Calle från sjukhuset så var det bara att göra sig iordning för att åka iväg på cirkus. Barnen, framför allt Lucas, såg fram emot det. 
Regnet hängde i luften och jag sa att det kommer öppna sig på väg dit och nog kom det regn alltid. 
Öste ned på väg dit men som tur var lugnade det ned sig tills vi skulle gå ur bilen så vi slapp att bli dyngsura. 

Väl där var det bara att knalla in och barnen serverades popcorn och festis som banken bjöd på. De vuxna fick kaffe och kaka. Sen var det bara att knalla in och hitta platser. 
Var mer folk där nu när banken bjöd än vad det brukar vara annars så det var i stort sett fullt. Fanns nån stol ledig här och där. 
Lite synd om dom som trodde att det gick att köpa biljetter till föreställningen, de fick ju vända när de kom dit. Förstår inte varför de har satt upp plakat runt hela Åtvid om att cirkusen ska komma när enbart de som hämtat ut biljetter på banken kunde gå eftersom de köpt hela föreställningen. 

Var beredd på att Elsa skulle tröttna nån gång under föreställningen men icke. Trött blev hon mot slutet men hon satt och kollade ändå. Hon tyckte det var jätteintressant och framför allt djuren då, hon passade på att flörta lite med de som satt bakom oss också :)  Varmt blev det i tältet som vanligt så det var skönt att komma ut i pausen och få lite frisk luft. 
Grabbarna köpte varsin sak och så fyllde vi på med lite dricka. 
Lucas var först lite sugen på att rida på kamelerna men efter att ha sett dem och hur man skulle rida på dem så ville han inte längre, han var ju faktiskt lite rädd för kameler sa han ;) Liam orkade inte stå i lång kö så han skippade det också. 

Barnen var jättenöjda med föreställningen när det hela var slut. 

Och vi får ta och tacka banken som bjöd på alltihopa. Ingen billig grej att göra direkt, men eftersom Åtvidaberg fyller 600 år som ville de bjuda på det och det var ju jättesnällt. Tänk om kommunen kunde tänka så, nej det ska kosta en massa pengar om de ska göra nånting. 


Kommentarer
Postat av: Elin

Det lät som ni hade det trevligt! Synd att Janne jobbade annars så hade vi också hämtat ut biljetter, för det är ju som sagt inte billigt annars.
Kramar

2013-05-19 @ 08:01:53
URL: http://elinochjanne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0