Tisdag

En regning dag idag, men det behövs verkligen! Och man får desto mera gjort inne dessa dagar. Eller ja, idag hade jag en sämre dag med mycket ont så jag fick inte så jättemycket gjort ändå. 

Jens röjde ur kylen idag och frostade av den, den ska ju vara självavfrostande men det funkar ju inte så bra. 
Ringt så det kommer ut en tekniker på torsdag och kollar på den, var som tur var garanti på den kvar. 
Så vi får väl se om han får ordning på den. 
Men det blev tomt i kylen efter rensningen, en del har ju blivit förstört eftersom vi har ett kattskrälle som kan öppna kylen nu när den inte funkar som den ska. Har ju fått slänga en del tidigare också.Har fått ställa för en stol för att hålla emot lite. 
Men men, det ska förhoppningsvis bli bättre efter torsdag. 

Kunde konstatera att det inte fanns nåt att få ihop nån middag av efter rensningen så det fick bli att åka in och storhandla också. Så nu är det gjort för denna månad också. 

Fått hem våran tantkatt som varit iväg nu i en månad. Stannade och pratade med grannen och då satt hon på honoms veranda. Så det var bara att gå och hämta henne och ta med henne hem. 
Hon hade varit där i ett par veckor och han hade tom haft henne inne. Och han vet om att hon är vår och ändå har han inte hört av sig eller sagt något när vi pratat med honom. 
Tyvärr så ser hon lite rund ut så det kan nog bli kattungar också om ett tag. 
Det första hon gjorde när hon kom hem var att lägga sig och sova. Så nu gäller det att hon inte smiter ut, blir ett stort projekt med andra ord med den lilla vesslan. 

Nu ska här sovas, blir nog en städ och tvättdag imorron också. Får ta lite i taget när inte kroppen vill som en annan vill. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0