Elsas framsteg

En lite fröken som har börjat forma ljuden mycket mer nu också. Det är mamam och papap och hon ropar det verkligen om man går iväg så hon har nog ett litet humm om vad orden betyder. Ibland kan hon få till dem rätt också. Vovov har börjat komma också och ja vad det betyder förstår ni ju säkert också :)
Grabbarna har suttit och tjatat på henne nu ikväll att hon ska försöka säga deras namn. 

Händer grejer hela tiden med fröken nu.
 
Hon kryper inte än men ålar sig, dock inte framåt utan bakåt ;) 
Krypställningen har hon koll på sen länge men inte det där med hur man kommer framåt ;) 

Favoriten hoppgungan börjar hon nog bli lite för stor för nu, inte för att hon har växt ur den eller så men efter att hon har hoppat ett tag så börjar hon gå iväg med den :D 

Gåstolen har hon mera koll på, där kan hon väldigt medvetet gå mot det hon vill ha. Men det där med att det ligger något på golvet som hon vill ha tag på och inte når det är ju inte så kul ;) Hon går och skjuter det framför sig istället. 
Så nu får man tänka sig för vad man ställer på bordet och var för hon är snabb som en liten vessla :) 

Ordet nej är ju ett väldigt roligt ord tycker Elsa, hon bara skrattar. Och låtsas man bli arg på henne samtidigt som man säger det, så är det såklart ännu roligare. 

Fortfarande visar hon ingen tykänslighet utan är alltid glad vem som än pratar med henne. Å andra sidan så hade ju inte grabbarna heller nån tykänslighet att tala om. 

Vårat lilla busfrö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0