Torsdag..

Hittills denna vecka har det väl inte hänt så jättemycket, dagarna försvinner fort så man hinner ju inte med så mycket som man tänkt. 

Jens började jobba 25% i måndags, hur läkaren tänkte vet jag inte.. Han får inte bocka sig alls egentligen och inte bära nåt över 5 kg men hon menade på att han skulle kunna jobba i skogen ändå. Det Jens sa att man gjorde i skogen fick han inte göra, men han fick väl göra nånting annat. Hur lätt är det att göra nåt som inte innefattar att man bockar sig?! 
Jaja, igår hade han riktigt ont efter att ha rensat upp efter snickarna i Ljungsbo efter snickarna tillsammans med pappa. Blev ju bara en massa bockande... 
Ja vi får väl se hur det går, kan ju bara bli värre av det... 
Inväntar ju fortfarande en tid för en ny magnetröntgen. 

I tisdags var det bvc-besök för Love och senare åkte vi in till stan för fotografering till tidningen. 
Love var inte på sitt bästa humör men efter lite om och men så lyckades det bli några bilder där han inte var arg ;) 
Fotografen kände igen oss direkt, var ju inte så länge sen vi var där ;) 
Precis som förskolefotografen sa så tyckte även hon att Elsa var väldigt lätt att fota, rena fotomodellen ;) 
Så nu behöver vi bara vänta på att korten ska bli klara :) Självklart fick vi ju inte glömma kylskåpsmagneten, Liam tjatade hela tiden om att vi inte fick glömma den ;) Har ju på dem andra, såklart att Love ska sitta på kylskåpet då också ju :) 

Var inne på Elgiganten och inhandlade en ny systemkamera också. Våran gamla har ju sagt upp sig totalt så vi har ju bara haft mobilerna att ta kort med nu och det blir inte lika bra kvalité med dem. Köpte med ett extra objektiv också så nu jädrar kan vi zooma in ;) 
En Canon EOS 1100D blev det den här gången. 

Klarade av lite julklappar också, är dock inte klar ännu. Men än är det ju inte riktigt jul som tur är, även om julstressen redan har infunnit sig. 
Ska väl försöka åka in nån dag sen utan barnen, ja Love ska ju med såklart, om vi har nån barnvakt till de andra. Går lite snabbare och smidigare utan att ha dem med sig ;) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0