Tisdag

En vecka kvar till julafton nu, barnen har nedräkning nu :) 

Helgen försvann i ett rasande tempo, det blev mest en städ-och tvättarhelg.. De sista jultidningarna lämnades ut också så nu behöver man inte tänka på det. Gick väldigt smidigt att lämna ut dem i år, behövde inte åka tusen ggr utan räckte med två ;) 

Nu har det börjat hända lite mer i köket också, alldeles strax klart! Den nya tapeten är uppe så nu är det bara lite lister som ska upp. Blev en stor skillnad mot tidigare. Fast Lucas undrade varför vi satte blommor på väggen ;) 
Men jag är nöjd :) 
Kommer bilder på hela förändringen när det är helt klart :) 

Idag ska Elsa till tandläkaren igen för en koll sen hon slog i framtanden för nån månad sen. Denna gång ska det tas nya bilder så de ser att det fortfarande ser bra ut. Det där med att ta bilderna i munnen är ingen höjdare tycker Elsa så vi får väl se hur det går. Förstår henne såklart för inte är det kul att bli fasthållen för att man måste sitta helt stilla. Måste in till stan en snabbis också för att lämna in barnvagnen på service och hämta ut korten vi tog hos fotografen till tidningen. Banken måste få sig ett besök också, sätta in pengarna Liam fått in på jultidningarna så vi kan betala räkningen. 
Så den här dagen lär nog rulla på också. Har tusen andra saker som behöver göras också men får ta det som hinns med idag, annars finns det ju en morrondag också. 

Ringde och bokade in Loves dop igår också så nu är det klart. Bara att börja planera för det nu. 
Faddrarna har vi nog bestämt oss för, trots att vissa andra vill bestämma åt oss istället... Tydligen ska man inte få välja det själv som förälder... Men det är ju tydligen jag som är problemet för att jag inte vill göra som andra säger... 

Hade hoppats på att vi skulle hålla oss friska nu till jul men förkylning kunde vi visst inte hålla oss borta ifrån. Hellre det än magsjuka visserligen. Så Lucas och Elsa är förkylda och som ett brev på posten så kommer ju astmahostan såklart. 
Så det är bara att medicinera, gör lite nytta ialla fall... Får väl se om det håller sig borta från oss andra. Liam brukar klara sig från det mesta numera. 

Nähä, bäst att slänga fram lite frukost och få lite gjort innan det är dags att åka iväg. Lite julkort som ska göras iordning också så de kan hamna i brevlådan. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0