Tors- lör

I torsdags så blev det en hemmafixardag i väntan på att det skulle dyka upp lite folk, var ju passande väder för det också. 

Vid 13 kom Elektrolux service igen för att de skulle komma med ett nytt skydd till lampan i kylen.. Och när han väl öppnar kartongen så finns den inte med ändå, så det blev ju inget gjort ändå. 
Så nu skulle han komma nästa vecka istället, så man kan ju hoppas att han kollar innan i kartongen då att han har den med sig. 

Vid 17 kom de från Kambrinks markiser och satte upp markiserna vid tv-rumsfönstren. Var ju mindre trevligt väder för dem att sätta upp dem i men de hade bestämt sig för att komma ändå. 
Så nu sitter de uppe ialla fall, får se om de gör nån skillnad sen också. 

I fredags körde Jens och Kalle in Chevan till verkstan i stan, äntligen blev det av. Inte det lättaste att hitta en bilkärra. Men nu så, blir klar i början av veckan så nu kan vi snart bocka av en sak till från listan. 
Sen var det dags för Lucas att åka till tandläkaren, det fixade han galant den här gången. Ett halvår tills nästa besök nu då. 

Lördagen bestod mest av att fixa hemma också, får ta lite i taget. Rensar ur lite också, sånt som ska upp på loppissidor. Tog oss en tur till bakluckeloppisen i Åtvid också men hittade ingenting att fynda. Ankracet var ju också men tyvärr blev det ingen anka till oss. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0