Har inte..

Jag har inte glömt bort bloggen, det har bara varit lite mycket på sistone så när jag väl sätter mig ned så är jag alldeles för trött för att sätta mig och skriva och så har jag inte mått så toppen heller. 
Men en snabbuppdatering ska väl kunna ges ;) Bilder får jag bjuda på vid ett senare tillfälle. 

För två helger sen var vi på Virum Älgpark. Var där ju förra året också men grabbarna ville dit i år igen och de tyckte det var lika skoj i år. 
Hade med oss farmor, farfar och faster Anna denna gång också. 

Förra veckan började skolan för Liam, redan 4:e klass! Åren går alldeles för fort. 
Ny klass, ny lärare och ny skola, men allt har varit toppen tycker han. Nu börjar utemiljön att bli färdig också så de kan röra sig på lite större ytor. 
Än så länge går de inte på nåt schema då de har de första två veckorna till att lära känna sin klassföreståndare men nästa vecka drar det igång med alla de andra lärarna och med schemat. 

Lucas är tillbaka på dagis igen efter sitt långa sommarlov därifrån. Lite ovant för honom att inte ha A och A där eftersom de börjat skolan men en i killgänget är ju kvar ialla fall.

Jens har varit iväg på ny röntgen i Motala och ett par dagar senare hade han telefontid med läkaren. Och det såg jättebra ut, läkt finfint osv. 
Så nu är det dags att ta tag i sjukgymnastiken. 

I lördags var vi iväg hela dan, blev en heldag så att säga. 
Först en tripp till stan för lite shopping och lite tivoli för barnen. Sen ringde pappa och bjöd oss på middag, så vi styrde hem till dom. Otroligt gott med hemlagad mat! 
Sen var det bara att styra mot Erikstad på kvällen för att vara med på kusinträff. En trevlig kväll med god mat osv. Otroligt kul att träffa alla, några saknades ju dock men nästa år hoppas vi att de dyker upp också :) 

En "ny" bil har hittat hem hit också idag. Jens, pappa och Lucas åkte till Oskarshamn för att möta upp säljaren som kom med färjan från Gotland. Inte en enda rostfläck på den då den bara gått på Gotland och där används ju inget salt. Enda kruxet är att syskonvagnen inte får plats bakom sätena så en stol får tas bort när vi ska ha med oss den. Men den får fungera tills vidare :) Vi får ju plats ändå utan en stol eftersom den är 7 sitsig. 
Nu ska man bara vänja sig vid att köra den också ;) 

En stor röra här hemma annars, förra tisdagen revs köket ut så sen dess har vi fått äta färdigmat eller köpemat. 
Golvet har rivits upp i köket och isolerats osv. Nu har den nya mattan kommit på plats och nästan halva nya köket är på plats. Ser ut som att det kommer att bli bra i slutändan ;) 
Förhoppningsvis så blir det klart med alla skåpen, allt småpill, el och vatten innan veckan är slut. 
Ska bli otroligt skönt att kunna äta hemlagat igen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0