Tandläkaren

Ja idag var det dags för Lucas att åka till tandläkaren, första besöket av tre.. Han ska fixa en tand och de tar allt försiktigt och har därför lagt ut det på flera besök för att han inte ska bli tandläkarrädd osv. 
Eller han ska fixa fler tänder så sätt för han ska lägga igen de groparna som han har, precis som de Liam har. 
Så idag var då första besöket.. Då blev det tandborstning med deras eldrivna tandborste för att han ska vänja sig vid lite "maskiner" i munnen och lite så. 
Nästa gång kommer han att få lite lugnande så det kommer bli några timmar hos tandläkaren. Men han avskyr ju sprutor och då var det ingen idé att testa att ge bedövning utan eftersom det bara kan bli värre. 
Så det blir en halvtimme innan själva besöket för att få medicinen och sen vara kvar en timme efteråt. 
Så det blir att inte boka in nåt mer de dagarna som han ska få den medicinen. Får inte lämnas utan översikt alls under de tre första timmarna och den muskelavslappnande effekten som medicinen har kan sitta i upp till sex timmar och ingen "vildare" lek alls under samma dag.. 
Bara hoppas att det inte blir nåt negativt av det. 
 
 
Annars idag då.. Hemmapyssel och så har det klyvits ved. 
Problemen med högerarmen, sen rycket med hästen på jobbet i vintras, har känts av idag och armen har svullnat och värkt. Så ikväll var det bara att ge upp och blunda för måstena och så satte jag mig och myste med min lilla solstråle istället. Lite mer att syssla med imorron bara :/ 

Dags att kolla på CSI NY och sen fixa det sista för idag innan sängen väntar. 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0