Babyöppet

Ja det blev en tur till babyöppet idag ialla fall. Idag var ju sångstunden lite senare eftersom det var en dietist där, så den tiden som sångstunden brukar vara på så var Elsa hur glad och piggelin som helst. Och sen när det var dags att sjunga så hann vi sjunga namnsången och en sång till innan hon började bli ledsen. Så det var bara att gå ifrån för att söva henne. Men trevligt var det :) 

I brevlådan idag så låg det paket från alla jultidningsförlag, är ju några stycken numera. När en annan var mindre så fanns det ju bara två förlag som man kunde välja på men nu ökar de visst bara i antal. 
Så när Liam kom hem från skolan och hade fått sig lite mellis så begav sig han och Jens iväg för att sälja. 
De hann med ett gäng idag ialla fall, han ville att jag skulle räkna ihop dagens försäljning men har inte hunnit med det ännu så får ta och göra det imorron innan det är dags för nästa runda. 

Kalle var uppe här med en kartong till Elsa förut, det var kläder och skor i den och en leksak. 
En massa fina kläder och ett gäng overaller i olika storlekar. Rena julafton att gå igenom kartongen :) 
Han har en tendens till att skämma bort våra barn! :) 

Elsa har haft det lite knöligt med sömnen idag, bara sovit en halvtimme totalt under dagen. Men sen runt 16 så slocknade hon och sov i två timmar så då hann jag med en del. Man får ju passa på då.
Har nu bäddat rent i hennes säng också, katterna har ju använt den som säng nu när  inte hon använt den. Tanken är väl att hon ska försöka sova i den inatt istället för i vår säng som hon sovit i sen hon föddes. Men vi får väl se om mammahjärtat klarar av det ;) Mysigt att ha henne ligga bredvid i sängen ju. 
Och det tycker nog hon också att det är ;) så vi får väl se vad hon säger om det när jag väl kommer mig för att lägga henne där ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0