Tisdag

Idag har det varit hemmapyssel, mestadels av dagen ialla fall. 
Jens och pappa har byggt klart inne i stallet också så nu har fåren sin egna lilla avdelning. Hästarna och fåren går ju egentligen ihop men Betty behöver vila sitt ben så hon får hålla sig inne ett tag nu så klöven får läka. 
När de kollade det så var det ju antingen vila inne eller att man la ett slags hårt bandage under för att det skulle få läka ut och det känns som att vilan är det enklaste att få att fungera. 

På eftermiddan var vi iväg och tog kort ialla fall. Vad jag hann att se på datorn så blev det bra kort :) 
Blir kul när de dimper ned i brevlådan :) 

Imorron blir det en tripp till stan, ska beta av lite julklappar tänkte jag. Är ju bara klar till en enda utav alla som det ska handlas till så det är bäst att sätta fart :) Julen närmar sig ju med stormsteg! 

Nu ska Liams väska packas, kom på att han har simning imorron också så det blir en full rygga han får med sig imorron, gympa på morronen och simning på eftermiddan. Men härligt att de äntligen får gå från skolan till simhallen, att de ordnar det, eftersom det står i kursplanen att de ska kunna simma en viss längd innan de slutar 3:an. Och det var visst väldigt många som inte kunde simma, fem i Liams klass och 11 i den andra klassen. 
Tidigare så har de ju inte fått åka med skolan utan man skulle lära dem simma själv eftersom det inte fanns resurser till att låta dem åka. 
Men nu har de visst ändrat sig. Och han är ju på god väg men jag tror det går enklare om någon annan lär honom ;) 
Sen när vi har varit så har han ju tyckt att det har varit lite skämsigt att öva när de andra runt omkring har kunnat simma så då har han liksom inte velat. 

Bäst att sätta fart nu så man kanske kan få sig nån sömn. Magproblemen bråkar för min del så det har blivit ännu mindre sömn de senaste nätterna. 
Så ser ni ett vrak, bli inte rädd för det är bara jag... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0