Sova

Ja nu börjar det bli dags för att krypa ned i sängen. En dag med full fart så det ska bli rätt skönt att landa på kudden faktiskt. 

Nu ikväll har vi haft besök av min bror m familj. Varit fullt ös på kusinerna :) 
Lucas kom in i nån andra andning där ett tag så det blev lite väl livat och syskonbråk såklart men men, han lugnade ju ned sig sen ialla fall. 
Slapp stå vid spisen idag då de tog med sig mat från pizzerian, tack igen! 
Och Jens tackar så jättemycket för den fina presenten! 

Jens och grabbarna var uppe och fodrade hästarna efter att de hade åkt hem och sen blev det soffhäng. Och nu börjar det som sagt bli dags för att styra mot sängen. Jens ska ju iväg och jobba imorron så ingen sovmorron där inte, eller ja, dvs inte för mig heller eftersom jag kommer att vakna också när klockan ringer. 
Men man hinner ju desto mera då ;) 

Bollen hade tydligen rymt idag och de påstod sig ha ringt för fullt hit men inte fått nåt svar. Finns inte ett enda missat samtal på telefonerna så det är ju lite konstigt. Hade inte Janne ringt och sagt till så hade vi ju inte ens vetat om det. Men nu går han i hagen förhoppningsvis. 
Ska göra klart i början av veckan så det går att ta hem dem i veckan, förhoppningsvis innan vi hämtar hem Bella så det går att hålla ett lite extra öga på dem i början. 

God natt på er!  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0