Maskerad och utvecklingssamtal mm..

Igår fick jag inte så jättemycket gjort, Elsa bestämde sig för att bara ta powernaps nämligen. 
Jens åkte ju iväg till Lucas gymnastik direkt efter att han kom från jobbet, han tog dock med sig Elsa så jag kunde fixa lite under den tiden de var borta. 

Idag har det hunnits med lite mer ialla fall. 
Skickade iväg en superhjälte till dagis idag också, gissa om han tyckte det var skojigt :) 
Sen på eftermiddan var det dags för utvecklingssamtal för Liam. Och allt var jättebra, han uppfyller alla kraven eller ja så långt som de har arbetat i nuläget men det var inga problem med nånting. Massor av beröm! 

Sen var det bara att hämta hem superhjälten från dagis och sen handla lite innan vi åkte hem och fikade. 

Sen satte vi igång med att bygga hyllan till Liams rum. Finns inga "färdiga" hyllor att montera ihop som passar just där han ska ha den så vi fick bygga en egen istället. Fattas bara några hyllplan nu som ska fixas imorron men sen ska den vara klar :) Han ville inte måla den just nu ialla fall. 

Satte igång med middan samtidigt som det blev kakbak. Så pannkakor och lördagskakor blev det. Aldrig gjort kakorna tidigare så vi får väl hoppas de blev goda för jag har bakat över 100 st :) 
Ska försöka hinna med lite kakbak imorron också. 
Men först ska barnen iväg till skola och dagis och efter att Lucas är lämnad så är det bara att åka hemåt och lasta Betty för att åka och klippa henne. Och så får hon med sig en kompis hem förmodligen. Så det blir lite fix med det. 
Får fixa med lite annat sen på eftermiddan. 

Nu ska det sista göras klart så man kan stupa i säng sen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0