Måndag igen

Ägnat förrmiddan till att rensa ur bland Elsas kläder, inte förrens nu när hon är 5 månader gammal som jag får plocka bort i storlekarna 50-56. Men nu blev det lite mer plats i lådorna ialla fall. 
Har fått undan lite tvätt också, ena tvättkorgen är tom nu men den andra svämmar fortfarande över så den får jag ta tag i sen. Städat av osv också, avklarat lite måsten med andra ord. 

Har Lucas hemma från dagis, ringde och kollade ang magsjukan eftersom de hade fått ett fall på andra avdelningen förra veckan. Och det hade ju blivit fler som insjuknat såklart, framkom inte på vilken avdelning men det kvittar ju.. Är ju öppet mellan avdelningarna och fröknarna springer emellan osv. 
Så han får vara hemma, Han hade ju sett fram emot att få åka till dagis men när vi berättade att det gick magsjuka så ville han vara hemma för han ville inte få magsjuka! 
Så vi får väl se om vi klarar oss. Så det får bli att sysselsätta honom här hemma istället. 
 
Hör nu att lillskruttan har vaknat, skönt att slippa väcka henne. För det börjar bli dags att göra oss klara för att åka till Bvc. Det är dags för läkarkontroll idag nämligen. Ska bli kul att se vad som hänt med vikt och längd sen sist. Har ju fått sluta amma och det gör ju att hon äter lite mer ersättning. Men nu ska hon väl komma över 5 kg-strecket ialla fall! 
Vaccinationen får vi nog skjuta på lite eftersom hon är lite snorig fortfarande. 
 
Bäst att sätta fart. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0