Torsdag

Natten gick hyfsat får man väl säga :)
Vid halv tre kom Liam upp med Lucas. Då hade Liam först hämtat in honom till sig och Lucas hade sovit en stund inne hos honom uppe i loftsängen men sen hade han vaknat igen och ville gå upp till oss så Liam följde med honom upp. Så sen blev det ingen sömn för mamman i huset ialla fall, Lucas hostar så mycket och jag har ju så svårt att sova ändå och så ska han ju ligga så nära som möjligt också :)

Vi får väl se hur det går den här natten :)

Dagen har rullat på.
Det första vi fick göra imorse var att försöka bryta oss in i pickupen som Liam lyckades låsa in nycklarna i igår och det finns enbart en nyckel. Som tur är så var rutan jättelite öppen så vi fick hålla på med trådar osv för att försöka dra upp låset. Efter att ha fått en liten idé så lyckades jag ialla fall få upp låset, tack och lov!

Efter lite frukost var det bara att sätta igång med annat. Och Jens körde iväg Golfen till verkstan då pappa var snäll och hämtade honom där. Men nu har vi ialla fall en fungerande baklucka!! Efter att ha varit utan sen förra sommaren! De har felsökt, bytt delar osv hur många gånger som helst och den här gången tog det ca 15 min för denna mekanikern att hitta felet och åtgärda det. Ingen är gladare än jag!

Vi har fixat på grabbarnas rum, fått lite hjälp av pappa också, och så har det röjts ur i allrummet på en massa byggbråte osv. Nu när rummen är klara så kan man ju äntligen börja få lite ordning och reda igen.
Så nu kör vi lite extrarensning också när vi ändå är i farten.
Det har monterats ihop lite möbler till grabbarnas rum också.
Vi har hållt igång hela dagen så det var riktigt skönt att sätta ned häcken i soffan vid 20 för att börja varva ned lite.

Nu ska jag ta och fixa iordning Liams grejer till imorron, kom på att han glömde göra ordning sin gympapåse innan han la sig. Han brukar ha koll och fixa ordning det själv men idag glömde visste både han och jag bort det.
Imorron väntar ytterligare en dag med en massa hemmafix, bäst att ligga i så man får klart på saker och ting.

Varit en väldigt aktiv bebis idag, tryckt på för fullt och sparkat riktigt ordentligt. Undrar nästan hur det ens är möjligt med tanke på hur trångt det måste vara därinne :)
Har gått och varit konstant pinknödig idag tack vare att bebisen har legat och tryckt på. Till slut var det bara att strunta i att springa till toaletten för det lurades ju bara ändå ;)

Nu är det bäst att sätta fart så man kommer i säng nån gång :)

Gonatt på er! Sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0