Tapetletande

Ja idag har vi varit på tapetjakt till grabbarnas rum. Vi hoppades ju på att hitta på K-rauta till dem men där var ju så utplockat som det kunde bli. De ska ju flytta butiken nu i slutet av maj så de tar ju inte hem nåt nytt till den här butiken. Var och kollade på Rusta också men det är ju mest bara mönstrat eller så fanns det rosa, rött, med Hello Kitty osv. Så där blev det inget napp heller.
Så nu vette sjutton var vi ska hitta några tapeter, skulle ju ha dem hemma den här veckan eftersom det ev ska tapetseras denna vecka lite beroende på vädret.
Får kolla butikerna här i Åtvid på måndag och se vad de har att erbjuda plus att de förhoppningsvis inte kommer kosta multum :S
Samma sak med golv, ingen butik här i Åtvid som har nåt golv hemma utan man måste beställa och det tar nån vecka och K-rauta hade i stort sett ingenting heller. Inte det som vi ska ha ialla fall.
Så nu kommer säkerligen allt att stanna av igen bara för att det inte går att få tag på saker och ting. Och känner jag de på Gropen rätt så kommer den där veckan att innebära minst 2-3 veckor innan de har det hemma.
För det är inget som har kommit när det ska.

Annars så satte pappa och Jens upp taket i nästan hela Liams rum i fredags. Kunde inte sätta klart eftersom väggen på den sidan måste upp först och snickarn kommer på måndag och fixar det, hoppas jag på ialla fall.

Efter att ha känt det lite lugnare med allt så börjar nu stressen smyga sig på igen. Dagarna bara flyger iväg och idag är det bara 30 dagar kvar till utsatt datum. Och den här kan ju ha mer bråttom ut än sina bröder eller så är h*n lika envis som Lucas.
Kommer h*n tidigare så finns det ju inte så mycket tid att spela på direkt.
Tänk om man kunde trolla så allt bara blev klart, slippa känna så här.

Jaja, ska ta och styra mot sängen nu. Försöka ladda lite energi till morrondagen, förhoppningsvis.
Har en del att styra med imorron.  

Önskar er alla god natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0