Tisdag

Vaknade med huvudvärk imorse och den tycks inte vilja ge med sig helt.. Seg som kola i huvudet känns det som. Märks att grabbarna har varit sjuka också, eller ialla fall Liam. Igår sov han till halv 10! Och det hör då inte till vanligheterna för han brukar vakna halv 7-7 även om han är ledig.
Lucas däremot har blivit en liten sjusovare den senaste tiden för han vaknar inte förrän runt halv 9-9 och ibland kan den vara ännu mera innan han vaknar.

Men nu är vi ju på bättringsväg ialla fall. Liam mådde dåligt under natten till måndag igen men sen ingenting.
Men han är ju hemma från skolan för att de där dygnen ska gå. Piggelin är han ialla fall och det är full rulle på dem här.
Om man kunde säga detsamma själv vore skoj. Jag åkte ju aldrig på det "ordentligt" så att säga men har svårt att äta osv. Så man får ju inte mera ork då direkt. Men det vänder väl det också förhoppningsvis snart.

Annars händer det grejer här hemma, det går framåt uppe i tv-rummet. Igår lades golvet och spegelglasen kom på plats. Nu är de och hämtar lister till rummet så det ska väl börja sättas upp idag bara de får tag i en nitpistol till listerna. Sen är det ju lite fix vid dörren också som måste ordnas eftersom det fick sågas bort en del osv.
Men det börjar närma sig ett slut ialla fall! Kanske att vi hinner börja flytta upp till helgen, behöver ju lite bärhjälp med tv och soffan så vi får väl se.
Grabbarna ser fram emot det massor att det ska bli klart och att det närmar sig med att det ska sättas igång med deras nya rum. Lucas längtar efter ett eget rum. Får väl se om han säger samma sak sen när det är dags att börja sova där ;)

Väntar på att få besked om ett paket som ska komma med bussgods också. Det skickades i fredags så det borde vara på G snart även om det skickades från Strömsund.
En bärarm till minibussen som vi har köpt, så jag hoppas att den är okej så vi inte har slängt pengarna i sjön.
Är ju egentligen bara spindelleden som är dålig men det sitter ju komplett på bussen så man måste byta hela bärarmen dvs länkarmen.

Nähä om man skulle ta tag i lite tvätt kanske. Berget har växt om man säger så.
Lite räkningar ska väl ta och betalas också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0