Oväder

Ja imorse var det inget trevligt väder alls!
När klockan ringde så regnade det lite smått men så rätt som det var så började det hagla och sen blev det snöstorm! Som tur är så låg inte snön kvar i mer än ett par timmar. Sen har solen lyst för fullt men det blåser riktigt ordentligt så inget skönt väder att vara ute i direkt.
Jag som hade hoppats på härligt vårväder idag så man kunde sitta ute och njuta, efter den gråa regniga helgen.
Nu blåser man ju iväg om man sätter sig ute!
Lär bli att få hämta både det ena och det andra sen för inget ligger ju där det har gjort.

Haft en rätt lugn dag idag. Snickarna är rätt tysta av sig uppe på taket plus att de bygger ställning. Och härinne har det inte hänt nåt idag mer än pappa hämtade golvet imorse så det ska läggas imorron eller onsdag.
Lite beroende på vad som hinns med imorron, snickarna ska ju ta och montera dit den nya dörren däruppe och då måste de bryta och ha sig lite så ingen idé att lägga dit golvet innan det är gjort så det inte blir skador på golvet. Pappa och Jens skulle visst hämta hem dörren imorron fm så vi får väl se vad som hinns.
Väntar på att elektrikern ska höra av sig också, först skulle han komma vid halv 2 idag men så ringde han och sa att det blev ändringar så kaaanske att han kommer vid 16-tiden men det återstår att se.
Annars skulle han komma imorron men det återstår helt enkelt att se när han tänkt dyka upp.
Flyter allt på så kan vi flytta upp tv-rummet innan helgen förhoppningsvis. Jag längtar!
Ska bli skönt när de kommer igång med rummen härnere så grabbarna får sina nya rum.

Lucas har varit på dagis idag, efter 1½ månad hemma. Fast han var väl inte sådär jättesugen men nja, han kunde väl åka då ;)
Och idag skulle han ju lämnas av nere på Mässen eftersom de skulle gå på teater och sen Mamma Mu. Återstår att se vad han tyckte om den när han kommer hem om en liten stund.
Frågan är hur många sjukor som går också på dagis, ringde inte och frågade imorse men Jens skulle kolla på tavlan nu när han hämtade.

Ska väl fortsätta att slappa lite innan det är dags att hänga upp tvätt. Sen hamnar jag nog i soffan igen för sammandragningarna och foglossningen är inte nådiga direkt.
Så man får ta många pauser för att få nånting gjort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0