Tisdag

Efter rul:et så blev det en tripp till Jula, fanns inte så mycket kvar men han lyckades hitta lite annat istället.
Så vi kom inte därifrån tomhänta direkt. Sen fick det bli en lunch på Ikea, var en aningen hungrig.
Kikade runt lite på Toys´r´us efter presenter till Lucas också, blev bara en snabbtitt för att se om vi kunde komma på nåt till honom. Ska åka in och handla i början av nästa vecka är tanken.

Hämtade upp Lucas på dagis och sen fick det bli ett stopp på Willys, behövde fylla på lite. Fick oss en liten "chock" på Willys också när vi sprang på min storasyster, var ju inte riktigt väntat :D

Fått lite fixat här hemma under em. Liam har varit iväg på judo ikväll också, så idag blev det sen middag eller ja, allt blev sent. Middag när de kom hem och sen upp och ta in hästarna. Sen var det bara att åka hem och plåstra om Lucas som ramlade på gruset när han skulle springa ned till hästarna. Han hade grus ända in i kalsongerna och blödde på magen och benet och benet är lite svullet vid knäet så det återstår att se hur det ser ut imorron bitti.

Lucas har börjat göra olyckor på dagis också och de trodde att det kunde vara nån omställning, den kommande bebisen eller så som gör att han pinkar på sig. Men jag tror inte att det beror på bebisen, han längtar massor tills h*n kommer ut.
Men det verkar som att han inte gillar att gå på toaletten på dagis.
Tidigare har han ju hållt sig och han har sagt att han inte vill gå på toaletten på dagis och det brukar vara raka vägen till toaletten när han kommer hem. Men både igår och idag har han pinkat på sig och han skäms ju så min lille plutt.
Och det händer ju aldrig några olyckor annars, de här olyckorna är de första sen han slutade med blöja i stort sett. Hände nån gång precis när han slutade men det är ju ett bra tag sen nu.

Snart dags för sängen, måste hänga upp dagens sista tvätt först och lite andra småsaker.
Ska bli riktigt skönt att lägga sig ned i sängen, värker rätt bra i magen sen ultraljudet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0