Söndag

Ja då var den här veckan snart slut också.

Har pysslat inne idag med ditten och datten. Otroligt ont i livmodern idag dock så det har varit i ett rätt lugnt tempo för min del. Var tvungen att gå och lägga mig ett tag här på kvällen.
Återstår att se hur det är imorron, skulle ialla fall behöva ta tag i tvätten.
Och så ska väl ev ena "långgarderoben" rensas ur, dvs att vi kommer få hela hallen däruppe belamrad med grejer, om nu hallen räcker till, tills elektrikern och Ternstedt är klara med sitt. Så det känns som att det kan bli länge med tanke på vilken tid som elektrikern brukar ta på sig....
Han skulle ju komma imorron och komma och säga hur han ville ha rören osv men det har vi ju inte sett ännu..
Får väl passa på att rensa ur lite samtidigt när ändå all bråte kommer ut, kommer knappt ihåg hälften som är därinne med tanke på att en del har stått därinne sen vi flyttade hit och det är ju några år sen!

Börjar bli trött nu så strax väntar sängen. Måste packa Liams väska först bara och ta fram deras kläder. Han brukar ju packa väskan själv annars men nu måste jag hitta nåt bra att ta skridskor och hjälm i.
Han längtar till gympan imorron :)
Lucas tyckte att han skulle ta med sig ett par skridskor till dagis också men det kan ju bli lite svårare att åka där ;)

Bäst att sätta igång så man kan krypa ned i sängen sen :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0