Lugn dag

Ja idag har det fått bli en lugn dag. Skjutsade Lucas till dagis och passade på att springa in på Ica och handla lite, storhandlingen orkade jag inte med idag så får se om det får bli den på fredag bland alla andra människor och med hjälp av Lucas, det kan bli rörigt ;) Han är hjälpsam, men ibland lite väl hjälpsam så det hamnar både det ena och det andra i vagnen som inte ska med hem.

När jag var klar med det ialla fall, så var det bara att köra hemåt. Hela kroppen kändes som spagetti.
Sviter från igår förmodligen då jag inte kunde få i mig varken dricka eller mat. Mådde illa hela dagen och på hundkursen kände jag huvudvärken komma. Och när jag väl kom hem så var migränen ett faktum. Mådde uruselt och när Jens hade värmt upp mat åt mig så var det bara att glömma att äta om man säger så...
Lyckades peta i mig lite piller som jag fick behålla och sen stupa i säng. Slocknade fort, skönt nog. Och imorse när jag vaknade var det bättre, kände av det lite grann och illamåendet hängde kvar lite, aptitlösheten likaså.
Men lyckades trycka i mig en macka med kycklingröra ialla fall till frukost, fick tvinga mig själv. Och ja, det känns lite bättre. Jädra migrän!

Har tagit det lugnt idag ialla fall, känt att kroppen har behövt det så idag valde jag faktiskt att lyssna på den. Medans Lucas var på dagis och Jens på Erikstad så har jag kollat på tv, läst lite osv. Ja, tvättat har jag gjort också men det är inte så ansträngande.
Gjorde lite mer nytta efter att resten av familjen kom hem.

Hade ju tänkt åka på dagaktiviteten på hundklubben idag men kände att jag inte skulle fixa det. Alldeles för trött i kroppen för det. Kommer visst aldrig iväg på det, får hoppas att jag kommer iväg nästa vecka. 

Nähä, göra klart inför natten kanske. Se vad jag och Lucas ska hitta på imorron.  

Kommentarer
Postat av: Elin

Skönt med en lite lugnare dag. Sådant behövs emellanåt!

Kramar

2011-09-29 @ 08:55:32
URL: http://elinochjanne.blogg.se/
Postat av: Elin

Hittade en tävling som kanske är något för er som har hundar ;)



http://attvaranagonsfru.se/?p=5772

2011-09-29 @ 09:06:23
URL: http://elinochjanne.blogg.se/
Postat av: Gabriel

Helloo.. Kul och intressant att ha hittat till din blogg.. Diggar den.. Kul läsning.. Brukar inte läsa andra bloggar.. Har själv en pappablogg om livet och äventyret som ensamstående pappa till två grabbar.. Kramar Pappa Gabriel..

2011-09-29 @ 10:02:12
URL: http://gabrielgavric.blogg.se/
Postat av: Millah - väntar första barnet ♥

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-09-29 @ 11:42:09
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0