Äntligen fredag

Ja så skönt att det är fredag, mest för att jag kan sova lite längre imorron ;)
Lite jobbigt med den här tröttheten faktiskt.

Dagen idag ja, har ägnat förmiddan till att måla brädor till huset. Men inte hanns det med många inte, men bättre några än inga alls ;) Inte det bästa vädret att måla i gradmässigt, tar ju lite tid innan det torkar.
På måndag är det sagt att snickarna ska komma, och än så länge verkar det ju så efter vad vi fått veta ikväll ialla fall, så vi får väl se :) Vore skönt om det kom igång eller ja, bli klart också såklart ;)

Tog med mig Liam in till Åtvid på em och vi fixade present till A och handlade lite här och där.
Glömde såklart att gå in på banken så jag får nog skriva upp det stort på tavlan i köket.

När vi kom hem var det bara att sätta igång med middan, inte så svårt att gissa vad det blev idag. På grabbarnas begäran så blev det tortillas. Försökte få det till hemmagjord pizza idag och tortillas imorron men nix, fredag är en tortillasdag enligt grabbarna ;)
Så vid middagen tog vi fredagsmys, inte brytt oss om några måsten alls utan bara myst med grabbarna.
Det blev ostbågar till fredagsmyset också.
Nöjda grabbar som gick och la sig sen, Liam har ju suttit uppe med oss såklart och kollat på Idol, ännu ett fredagsmåste från hans sida ;)

Nu ska jag ta och krypa ned i sängen för att kolla klart på Idol och sen Modern Family. Ska bli skönt att lägga sig ned och framför allt att veta att det inte ringer nån klocka imorron bitti.

Btw, Liam är med i tidningen idag igen, Länstidningen den här gången. Eller ja, Jens är med på bild också och vi andra är nämnda också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0