Helgen

Igår var vi iväg på kalas i Lyckebo. Trodde inte att vi skulle komma iväg alls först. Morronen började nämligen med varmvattnet var fruset, som vanligt...
På fläktar osv och sen var det bara att vänta. Kände mig en aningen stressad eftersom planen var att åka härifrån vid halv 9 men icke.. Men efter två timmar så lossnade isproppen!! Så kl 9 var det bara att slänga sig in i duschen och göra sig i ordning. Snabbt gick det för 9.15 var vi iväg i bilen.
Så vi blev inte försenade som jag trodde vi skulle bli.

Väl där var det fullt ös på kusinerna direkt. De leker så otroligt bra tillsammans så det är skojigt. Och strax efter oss kom ju Melker m föräldrar också så efter ett tag så lossnade för Melker också och så var alla tre grabbarna igång :)

Och det blev paketöppning åt alla håll och kanter :)

Bjöds på smarrig fika och mat såklart. Och så blev det en massa bebismys med både Emil och Leah.

Bilder kommer att komma med men i ett låst inlägg pga vissa omständigheter...


Tackar Anna och Jampa för en toppendag! <3

__________________________________________________________________________________________

Idag har det varit en hemmafixardag. Jens har varit iväg till Erikstad för att provat den harven som han har ritat upp och Calle har byggt. Och den funkade tydligen bra, lite småjusteringar bara.

Sitter och kollar på Big Brother just nu, se om det är nåt att ha i år. Men snart åker inspelningen på och det blir att styra mot sängen. Jobbdag imorron igen och den här veckan är ju Liam med på jobbet också eftersom han har sportlov. Kan nog bli att han leker lite med Jonte kanske om han är hos sin pappa.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0